GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 800 kr!

by Thodberg


Jeg hedder Dorte Thodberg Heilmann og arbejder til daglig som skolesekretær på Tjørnegårdskolen i Roskilde. By Thodberg er opkaldt og startet op til minde om min mor, som også havde en stor passion for at sy til andre – det var hende der lærte mig at sy. Jeg har i mange år syet pigetøj/drengetøj, men fik nu pludselig lyst til at sy damekjoler/nederdele. Se evt. pige- og drengetøj på www.princessroyal.dk og www.maxmille.dk Tøjet jeg syr er eget design og UNIKA – det vil sige jeg laver som regel kun 1 af hver model – meget få kan man få 2-3 af.

By Thodberg er tøj i glade farver og farvesammensætninger og for det meste lavet i økologisk bomuldsjersey, viscosejersey eller strækvelour. By Thodberg har også basistøj, som er kjoler/nederdele uden for meget pang. Alle kjoler og nederdele er meget feminine og har en utrolig dejlig pasform.

Hos By Thodberg kan du også finde lidt børnetøj, julepynt og andet sjovt samt malerier som jeg maler – når tiden byder sig til det.

Har du lyst til at se malerierne eller se tøjet og prøve det, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 22 54 62 (til hverdag efter kl. 15.00) eller skrive på dh@princessroyal.dk

Bag by thodberg


Dorte Thodberg Heilmann

Designer